آموزش طرز تهیه انواع سالاد انار | نکات لازم برای خوشمزه کردن آن
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، طرز تهیه سالاد انار بسیار ساده است و به مواد اولیه کمی نیاز دارد اما در عین سادگی بسیار خوشمزه می باشد و میتوان از آن به عنوان یک سالاد شیک و مجلسی برای مهمانی ها نیز استفاده نمود.
انار یکی از مفیدترین میوهها و شامل مواد مغذی و طبیعی مورد نیاز بدن انسان است. ازجمله خواص انار می توان به کاهش خطر ابتلا به بیماریهای جدی شامل بیماری قلبی، سرطان، آرتروز و التهاب مفصل و مشکلات گوارشی اشاره کرد و به دلیل داشتن ترکیبات اثر بخش، برای مراقبت از پوست و مو مفید است.
آموزش طرز تهیه سالاد انار
مواد لازم
- انار دون شده: سه پیمانه
- کلم قرمز: یک پیمانه
- کلم بروکلی: یک دوم پیمانه
- گل کلم: یک دوم پیمانه
- مغز گردو: یک دوم پیمانه
- گلپر: یک قاشق غذاخوری
- مغز کرفس: یک دوم پیمانه
- نمک و فلفل: به میزان لازم
مراحل تهیه: گردوها را برای 4 ساعت در آب قرار می دهید و پوستشان را بگیرید. سپس به قطعات کوچکتر خرد کنید. بعد کرفس، کلم، گل کلم و بروکلی را به قطعات کوچک خرد کنید.
گلپر، نمک، فلفل و دانه های انار را با هم مخلوط کنید و در ظرف بزرگی همه مواد سالاد انار را ریخته و در صورت تمایل برای سس مقداری آب لیمو، ماست و نمک و گلپر یا سس مایونز به سالاد انار اضافه نموده و سرو کنید.
آموزش درست کردن سالاد انار و اسفناج
مواد لازم (برای 2 نفر)
- انار دانه کرده: 2 عدد
- اسفناج کوچک یا خرد شده: حدود10 برگ
- گردو: 4 عدد
- کلم بنفش ریز خرد شده: 5 برگ
مواد لازم چاشنی سالاد
- آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
- نمک: به مقدار لازم
- آویشن: ¼ قاشق چایی خوری
- سس مایونز(در صورت دلخواه ): یک قاشق غذاخوری
مراحل تهیه: انارها را دانه کرده،اسفناج ها را نیز خرد کنید. کلم بنفش ها را ریز خرد کنید.گردوها را هر کدام به ۶ تا ۷ قسمت خرد کنید.
تمام مواد را با هم مخلوط کنید و روی آن آبلیمو، نمک و آویشن بریزید و در صورت دلخواه به اندازه یک قاشق غذاخوری سس مایونز به موادتان اضافه کنید.
طرز تهیه سالاد انار با ماست
مواد اولیه لازم
- ماست پر چرب: 1 قاشق غذاخوری
- انار ترش: 2 عدد
- نعناع و گل: دلخواه (خشک)
- نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم
مراحل تهیه: انار را دانه کرده و داخل ماست بریزید و به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه به آن بزنید. سپس به مدت 10 دقیقه ظرف را داخل یخچال قرار دهید تا ماست پرچرب کمی سفت تر شود. در پایان با کمی نعنای خشک خرد شده و پودر گل آن را تزیین کنید.
آموزش طرز تهیه سالاد انار با مرغ
مواد لازم
- انار: دو عدد
- ماست: 1 قاشق غذاخوری
- سینه ی مرغ:نصف یک عدد
- کلم برگ سفید: نصف یک عدد
- مغز گردوی نگینی ریز شده: نصف پیمانه
- سس مایونز: 2 قاشق غذاخوری
- آبلیمو، نمک و فلفل: به میزان لازم
مراحل تهیه: ابتدا سینه ی مرغ را آبپز و ریش ریش کنید، کلم برگ را ریز خرد کنید.
دو عدد انار بزرگ ملس را دون کنید و به همراه کلم برگ ریز شده در ظرف بریزید، مغز گردوی نگینی شده را نیز اضافه کنید.
در آخر سس مایونز، ماست، آبلیمو و نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید و همه ی مواد را خوب هم بزنید تا آغشته به سس شوند، اجازه بدهید که چند ساعت در یخچال بماند تا همه ی مواد به خورد هم بروند.
طرز تهیه سالاد انار با لبو
مواد لازم
- ﺳﯿﻨﻪ ﻣﺮﻍ ﺁﺏ ﭘﺰ: ۱ ﻋﺪﺩ
- ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﺁﺏ ﭘﺰ: ۴ ﻋﺪﺩ ﻣﺘﻮﺳﻂ
- ﺳﺲ ﻣﺎﯾﻮﻧﺰ: ۳ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
- ﺍﻧﺎﺭ: ۲ﻋﺪﺩ
- ﻟﺒﻮ: ۱ﻋﺪﺩ ﺑﺰﺭﮒ
طرز تهیه: ابتدا ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﺁﺏ ﭘﺰ را ﺭﯾﺰ ﺭﻧﺪه کنید، ﺳﯿﻨﻪ ﻣﺮﻍ ﺭا ﻫﻢ ریش ﺭﯾﺶ کرده ﻭ ﺑﺎ سیب زمینی ﻣﺨﻠﻮﻁ کنید. ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎه ﻭ ﺳﺲ ﻣﺎﯾﻮﻧﺰ ﺭا به مواد اضافه کنید و هم بزنید. لبو را به شکل خلال های باریک ببرید و روی مواد بگذارید.
آموزش درست کردن سالاد انار و ذرت
مواد لازم
- دانه انار: ۱ پیمانه
- ذرت کنسرو: ۱ پیمانه
- گل کلم ریز خرد شده: ۱ پیمانه
- سس مایونز: یک سوم پیمانه
- نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه: نمک، فلفل و سس مایونز را با هم مخلوط کنید. گل کلم، ذرت کنسرو و دانه های انار را داخل سس مایونز بریزید و مخلوط کنید.
طرز تهیه سالاد انار با کلم قرمز
مواد لازم (برای ۴ نفر)
- انار بزرگ: ۲ عدد
- گردو: به مقدار دلخواه
- ماست: ۴ قاشق غذاخوری
- گل پر: به اندازه لازم
- کلم قرمز: ۵۰۰ گرم
- نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم
- سس مایونز: به اندازه دلخواه
دستور تهیه: سالاد انار را با مواد مختلفی تهیه می کنند و شما به جای کلم قرمز، از گل کلم یا کلم سفید نیز استفاده کنید.
ابتدا کلم قرمز را خوب بشویید و ریز خرد کنید. انار ها را در کاسه ای بزرگ دان کنید و با کلم مخلوط کنید.
بیشتر بدانید: آموزش تهیه انواع سالاد کلم قرمز
سس مایونز را با مقداری ماست هم بزنیم تا یک دست شود و نمک، فلفل و گل پر را به سس اضافه کنید و مخلوط کنید.
سس را به مواد اضافه کنید و در آخر گردو ها را به ۲ یا ۳ تکه با چاقو خرد کرده و داخل سالاد بریزید سپس در یخچال قرار دهید تا هنگام سرو خنک باشد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/